Nästan en vecka sen ja blogga nu, upps :D jaja, kan lätt bli så ibland i denna juletid. I fredags var ja ju mindre glad över min lyckliga ålder när alla andra var på krogen och hade kul..... Men ja och sopfia gick iaf till sist hem till juan och partaja lite. Åkte hem runt elva och la mig och glodde på film. Runt halv fyra kommer en jätte nykter andreas hem till mej. . .  Men glad iaf. Skrattade åt allting och far fram och tillbaka, är glad att mitt rum står kvar :)

I lördags gick jag på stan med sofia (: Köpte två linnen, en tröja, en klänning, två bh:ar, strumpbyxor och ett par skor :) Köpte allt föutom de ja skulle köpa, nyårsklänning...... Så jävla svårt.



Efter stan åkte ja hem till andy där även kimberley och andy var. As roliga var dom allihopa.
Kimb sov och dom andra två var bara allmänt sega. kul. Runt ett kom simon fritjof och fegga och hälsade på en sväng. Sen sängdags....

På söndagen åkte ja hem runt tre. Tog bussen vid halv sex till stan till ronja. Åkte till jennu och jollan ock blev bjudna på mat, mumms. Körde lite wiiiii lr liknade. jag ägde. Klockan nio blev vi bjudna av hägge på bio, avatar.
Inte alls lika bra som alla andra verkar tycka, men funka. Åkte tll sist hem till ronja och sov.

På måndagen åkte vi in till stan och köpte lite kläder. Gick och letade nyårsklänning i flera timmar och till sist blev ja så jävla trött påt så ja bara tog en. Får duga helt enkelt. Klockan sju blev ronja upphämtad av hennes familj och ja fck sitta och vänta på bussen i 45 minuter helt själv inne på mcd. pinsamt :) nejdå hade ju min mc flurry och fanta till sälskap. . .

Naej nu ska ja allt sova, nattinatti :D

Don't see things as they are, and ask why. See things as they could be, and ask, why not?

, I